Lanjutkan ke Netlog

detik lain
Halaman profil dari amrimark

amrimark

laki-laki - 34 tahun, Indonesia
1.003 pengunjung

Blog / LIRIK LAGU JAWA 'LUNTUR' COMPOSED BY GESANG

Jumat, 23 Oktober 2009 jam 01:42

LUNTUR
Cipt. Gesang

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan-tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dhewe

Ora sembodo mbiyene
Saben dino mung tansah metukke
Saben kepetuk tembunge
Angrerepo dadio duwe’e

Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
Nanging tombo sejatine ora liyo mung awake dhewe

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan-tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dhewe

Ora sembodo mbiyene
Saben dino mung tansah metukke
Saben kepetuk tembunge
Angrerepo dadio duwe’e

Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
Nanging tombo sejatine ora liyo mung awake dhewe

:) :) :)

Tag:


Komentar-komentar 2

Kamu harus login untuk memposting komentar. Saya belum mempunyai account, daftar sekarang!
Rating kamu: 0
rating: 8,0 (1 suara)